Bruksanvisning for Nokia 5710 XpressAudio

Download

Nokia 5710 XpressAudio

Download

Bruk av øreproppene

Håndter anrop med øreproppene

Trykk på berøringsknappen på siden av øreproppene for å svare på et anrop. Hold inne berøringsknappen for å avvise et innkommende anrop. Trykk på berøringsknappen tre ganger for å bytte mellom samtaler i en konferansesamtale. Hold inne berøringsknappen for å avslutte et anrop.

Lytt til musikk med øreproppene

Trykk to ganger på berøringsknappen på en av øreproppene for å begynne å spille den neste sangen i spillelisten. Trykk tre ganger på berøringsknappen for å begynne å spille den siste sangen i spillelisten. Trykk på kontrollknappen for å sette musikken på pause. Trykk på berøringsknappen igjen for å fortsette.

Finne en tapt ørepropp

Hvis du har mistet en ørepropp, velger du Meny > Ørepropper > Finn > Finne ørepropper. Lyset på øreproppen blinker slik at det skal bli enklere å finne den.

Koble øreproppene fra telefonen

Hvis du vil koble øreproppene fra telefonen, tar du øreproppene ut av etuiet og trykker på berøringsknappen på en av sidene på øreproppene 5 ganger i løpet av 30 sekunder.

Slå av øreproppene

Hold inne berøringsknappen på en av sidene på øreproppene i 8 sekunder.