Nokia 6 brukerveiledning

Download

Nokia 6

Download

Sett inn eller ta ut SIM-kort og minnekort

Sette inn SIM-kort og minnekort

1. Åpne SIM-skuffen og minnekortskuffen ved å sette inn den medfølgende åpneren i hullene ved siden av skuffene.
  2. Sett nano-SIM-kortet inn i spor 1 i skuffen, med kontaktområdet vendt nedover. Hvis telefonen din har to SIM-spor, kan du enten sette inn et sekundært SIM-kort eller et minnekort i spor 2. Hvis telefonen din bare har ett SIM-spor, kan du bare sette inn et minnekort i spor 2.
  3. Skyv skuffen med SIM-kortet og minnekortet tilbake på plass.1
Merk: Hvis telefonen din har to SIM-spor med bare én SIM-skuff, kan du ikke bruke to SIM-kort og et minnekort samtidig.

Ta ut SIM-kort og minnekort

Åpne brettene for SIM-kort og minnekort, ta ut kortene og skyv brettene tilbake inn i sporene.