Brukerhåndbok for Nokia 800

Download

Nokia 800

Download

Wi-Fi

Koble telefonen til andre enheter med Bluetooth.

Slå på Wi-Fi

1. Trykk rulletasten og velg Innstillinger > Nettverk og tilkobling > Wi-Fi.
  2. Sett Wi-Fi til .
  3. Velg Tilgjengelige nettverk og nettverket du vil ha, skriv inn et passord om nødvendig og velg Koble til.

Bruke telefonen som et Wi-Fi-tilgangspunkt

Trenger du en nettverkstilkobling på den bærbare datamaskinen? Du kan bruke telefonen som et Wi-Fi-tilgangspunkt.

1. Trykk rulletasten og velg Innstillinger > Nettverk og tilkobling > Internettdeling.
  2. Hvis du har en telefon med to SIM-kort, velger du hvilket SIM-kort som skal brukes til deling.
  3. Slå på Wi-Fi-tilgangspunkt.

Du kan nå for eksempel slå på Wi-Fi på den bærbare datamaskinen og koble den til telefonens Wi-Fi-tilgangspunkt.