Nokia G22 brukerveiledning

Download

Nokia G22

Download

Kontrollvolum

Endre volum

Hvis du har problemer med å høre telefonen din ringe i støyete omgivelser, eller anrop er for høye, kan du endre volumet ved å bruke volumtastene på siden av telefonen.

Ikke koble til produkter som gir et utgangssignal, da disse kan forårsake skade på enheten. Ikke koble til spenningskilder til audiokontakten. Hvis du kobler til andre eksterne enheter eller hodetelefoner enn de som er godkjent for bruk med denne enheten, til audiokontakten, må du være spesielt oppmerksom på volumnivåer.

Endre volum for medier og apper

1. Trykk på en volumtast for å se volumnivålinjen.
  2. Trykk på more_horiz.
  3. Dra glidebryteren på volumnivålinjen mot venstre eller høyre.
  4. Trykk på FERDIG.

Sett telefonen til lydløs

1. Trykk på en volumtast.
  2. Trykk på notifications_none.
  3. Trykk på vibration for å sette telefonen til bare å vibrere, eller trykk på notifications_off for å sette den til lydløs.