Nokia G50 bruksanvisning

Download

Nokia G50

Download

Sett inn SIM- og minnekort

Sett inn kortene

1. Åpne SIM-kortskuffen: Trykk stiften for skuffeåpning inn i hullet på skuffen, og trekk skuffen ut.
  2. Hvis du har en telefon med ett SIM-kort, setter du et nano-SIM-kort i spor 1 og et minnekort i spor 2 på skuffen med kontaktområdene vendt ned. Hvis du har en telefon med plass til to SIM-kort, setter du et nano-SIM-kort i spor 1 og enten et ekstra SIM-kort eller et minnekort i spor 2 med kontaktområdene vendt ned.
  3. Skyv skuffen tilbake.
Tips: For å finne ut om telefonen din kan bruke 2 SIM-kort, se etiketten på salgsboksen. Hvis det er to IMEI-koder på etiketten, har du en telefon med to SIM-kort.

Viktig: Ikke ta ut minnekortet når en app bruker det. Dette kan skade minnekortet og enheten og ødelegge data som er lagret på kortet.

Tips: Bruk et raskt microSD-minnekort som er opptil 512 GB, fra en velkjent produsent.