Nokia 3210 - användarhandbok

Download

Nokia 3210

Download

Knappsats

Använda telefonknapparna

• Välj Meny på startsidan för att se apparna och funktionerna på telefonen.
  • Tryck på bläddringsknappen uppåt, nedåt, åt vänster eller höger för att öppna en app eller funktion. Tryck på bläddringsknappen för att öppna appen eller funktionen.
  • Om du har valt den zoomade menyvyn, tryck på bläddringsknappen uppåt eller nedåt för att gå till en app eller funktion. Tryck på bläddringsknappen för att öppna appen eller funktionen.

Låsa knappsatsen

För att låsa knapparna, välj reply > Lås knappsats. Lås upp knappsatsen genom att välja Lås upp och trycka på *.

Skriva med knappsatsen

Tryck upprepade gånger på en knapp tills bokstaven visas.

För att skriva blanksteg, tryck på 0.

Om du vill skriva ett specialtecken eller skiljetecken trycker du på *-knappen eller, om du använder ordboken, håller #-knappen nedtryckt.

För att växla mellan stor och liten bokstav, tryck på # upprepade gånger.

Skriv siffror genom att trycka på och hålla in en sifferknapp.