Nokia 3210 - användarhandbok

Download

Nokia 3210

Download

Skydda enheten mot skadligt innehåll

Telefonen kan exponeras för virus och annat skadligt innehåll. Vidta följande försiktighetsåtgärder:

• Var försiktig när du öppnar meddelanden. De kan innehålla skadlig programvara eller på annat sätt vara skadliga för telefonen eller datorn.
  • Var försiktig när du accepterar anslutningsförfrågningar eller surfar på internet. Acceptera inte Bluetooth®-anslutningar från källor som du inte litar på.
  • Installera antivirusprogram och andra säkerhetsprogram på den anslutna datorn.
  • Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder om du använder förinstallerade bokmärken från och länkar till tredjepartsleverantörers webbplatser. HMD Global uppmuntrar inte till och åtar sig inga skyldigheter för sådana webbplatser.