Nokia 3310 – användarhandbok

Download

Nokia 3310

Download

Kopiera innehåll

Kopiera foton, videor, musik och annat innehåll som du själv har skapat (och lagrat på minneskortet) mellan telefonen och datorn.

Kopiera innehåll mellan telefonen och datorn

För att kunna kopiera innehåll från minnet på telefonen måste du ha satt i ett minneskort.

1. Anslut telefonen till en kompatibel dator via en kompatibel USB-kabel.
  2. Välj Massminne.
  3. Öppna en filhanterare på datorn, till exempel Windows Explorer, och sök efter telefonen. Du kan se innehållet som är lagrat på minneskortet.
  4. Dra och släpp objekt mellan telefonen och datorn.