Användarhandbok för Nokia 5.4

Download

Nokia 5.4

Download

Frigör utrymme på din telefon

Om telefonminnet blir fullt flyttar du filer till ett minneskort eller tar bort onödiga filer.

Överföra filer till ett minneskort

För att flytta foton från telefonminnet till ett minneskort trycker du på Filer > Bilder. Tryck på och håll det foto du vill flytta och tryck på more_vert > Flytta till > SD-kort.

För att flytta dokument och filer trycker du på Filer > Dokument och annat. Tryck keyboard_arrow_down bredvid filnamnet och tryck på Flytta till SD-kort.