Användarhandbok för Nokia 5.4

Download

Nokia 5.4

Download

Google Assistent

Google Assistent är endast tillgänglig på utvalda marknader och språk. Där Google Assistent inte är tillgänglig ersätts funktionen av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant. Google Assistent kan till exempel användas för att söka information online, översätta ord och meningar, göra anteckningar och lägga in möten i kalendern. Du kan använda Google Assistent även när telefonen är låst. Du blir dock ombedd av Google Assistent att låsa upp telefonen innan du får tillgång till privata data.

Använd Google Assistent-knappen

Öppna Google Assistent-tjänsterna genom att trycka på Google Assistent-knappen på sidan av telefonen:

• Tryck en gång på knappen för att starta Google Assistent.
  • Tryck och håll ned knappen för att tala med Google Assistent. Ställ en fråga och släpp sedan knappen. Google Assistents svar visas på telefondisplayen.

Även om ditt land eller din region inte stöder Google Assistent kan du ändå använda Google Assistent-knappen:

• Tryck en gång på knappen för att öppna Google Sök.
  • Tryck och håll ned knappen för att använda Googles röstsökning. Ställ en fråga och släpp sedan knappen. Googles svar visas på telefondisplayen.

Stäng av Google Assistent-knappen

Om du vill stänga av Google Assistent-knappen trycker du på Inställningar > System > Gester > Google Assistent-knappen och stänger av Google Assistent-knappen.