Användarhandbok för Nokia 7.1

Download

Nokia 7.1

Download

Grundläggande kamerafunktioner

Varför bära omkring på en kamera när du har allt du behöver på din telefon för att fånga dina minnen? Med kameran i telefonen kan du enkelt fotografera och spela in videor.

Ta ett foto

Ta skarpa och levande bilder. Spara de bästa ögonblicken i ditt fotoalbum.

1. Tryck på Kamera.
  2. Ställ in motivet och fokusera.
  3. Tryck på panorama_fish_eye.

Ta en selfie

Vill du ta den perfekta selfien? Använd telefonens främre kamera.

1. Tryck på Kamera > för att växla till den främre kameran.
  2. Tryck på panorama_fish_eye.

Ta en bothie

Inte nog med att du kan ta den perfekta selfien – du kan också ta foton i skärmdelningsläget med telefonens kamera. Använd frontkameran och den bakre kameran samtidigt.

1. Tryck på Kamera och tryck på .
  2. Tryck på Dubbel för att ta ett foto i skärmdelningsläget. Du kan också trycka på för att ta ett bild-i-bild-foto.
  3. Ställ in motivet och fokusera.
  4. Tryck på panorama_fish_eye.
  5. Återgå till helskärmsläget genom att trycka på Enkel.
Tips: När du tar ett bild-i-bild-foto eller spelar in en bild-i-bild-video och vill flytta den mindre bilden trycker du på och håller ned den och drar den till önskad plats.

Ta panoramafoton

1. Tryck på Kamera.
  2. Dra åt höger under sökaren för att hitta Panorama och tryck där.
  3. Tryck på panorama_fish_eye och följ anvisningarna på telefonen.

Ta foton med timer

Vill du ha tid att komma med i bild? Använd timern.

1. Tryck på Kamera > .
  2. Välj tid och tryck på panorama_fish_eye.