Användarhandbok för Nokia 7.1

Download

Nokia 7.1

Download

Skydda din telefon med ditt fingeravtryck

Du kan låsa upp telefonen med ett enkelt tryck med fingret. Konfigurera ditt fingeravtrycks-ID för extra säkerhet.

Lägg till ett fingeravtryck

1. Tryck på Inställningar > Säkerhet och position > Fingeravtryck. Om du inte har aktiverat skärmlås på telefonen trycker du på Ställ in skärmlåset.
  2. Välj vilken alternativ upplåsningsmetod du vill använda för låsskärmen och följ anvisningarna på telefonen.

Lås upp din telefon med ditt finger

Placera ditt registrerade finger på sensorn.

Om det inträffar fel i fingeravtryckssensorn och du inte kan använda alternativa inloggningsmetoder för att återhämta eller återställa telefonen på något sätt måste du lämna in telefonen på service av auktoriserad personal. Detta kan medföra extra avgifter och att alla personliga data på telefonen raderas. Kontakta närmaste serviceställe för telefonen eller telefonåterförsäljaren för mer information.