HMD Pulse Pro-brugervejledning

Download

HMD Pulse Pro

Download

Bluetooth®

Opret forbindelse til en Bluetooth-enhed

1. Tryk på Indstillinger > Tilsluttede enheder > Forbindelsesindstillinger > Bluetooth.
  2. Slå Brug Bluetooth til.
  3. Sørg for, at den anden enhed er tændt. Du skal muligvis starte pardannelsen fra den anden enhed. Du finder flere oplysninger i brugervejledningen til den anden enhed.
  4. Tap Par nye enhed, og tryk på den enhed, du vil parre med, på listen over fundne Bluetooth-enheder.
  5. Du skal muligvis skrive en adgangskode. Du finder flere oplysninger i brugervejledningen til den anden enhed.

Da enheder med Bluetooth trådløs teknologi kommunikerer via radiobølger, behøver der ikke at være en direkte, fri luftlinje mellem enhederne. Bluetooth-enheder skal imidlertid være inden for 10 meter fra hinanden, ligesom forbindelsen kan forstyrres af forhindringer såsom vægge eller andet elektronisk udstyr.

De parrede enheder kan tilsluttes telefonen, når Bluetooth er slået til. Andre enheder kan kun registrere telefonen, hvis visningen med Bluetooth-indstillinger er åben.

Du bør ikke oprette bindinger til ukendte enheder eller godkende anmodninger om forbindelse fra ukendte enheder. På denne måde kan du nemmere beskytte telefonen mod skadeligt indhold.

Del dit indhold via Bluetooth

Hvis du vil dele dine billeder eller andet indhold med en ven, skal du sende dem til din vens telefon ved hjælp af Bluetooth.

Du kan bruge flere Bluetooth-forbindelser på samme tid. Du kan f.eks. sende ting til en anden telefon, mens du bruger et Bluetooth-headset.

1. Tryk på Indstillinger > Tilsluttede enheder > Forbindelsesindstillinger > Bluetooth.
  2. Sørg for, at Bluetooth er slået til på begge telefoner, og at telefonerne er synlige for hinanden.
  3. Gå til det indhold, du vil sende, og tryk på share > Bluetooth.
  4. Tryk på din vens telefon på listen over fundne Bluetooth-enheder.
  5. Skriv eller acceptér adgangskoden, hvis den anden telefon kræver en adgangskode, og tryk på PAR.

Adgangskoden skal kun bruges, første gang du opretter forbindelse til en enhed.

Fjern en parring

Hvis du ikke længere har den enhed, du har parret med din telefon, kan du fjerne parringen.

1. Tryk på Indstillinger > Tilsluttede enheder > Gemte enheder.
  2. Tryk på settings ud for et enhedsnavn.
  3. Tryk på GLEM.