HMD Pulse Pro-brugervejledning

Download

Opkald

Foretag et opkald

1. Tryk på phone.
  2. Tryk på dialpad, og skriv et nummer, eller tryk på group, og vælg en kontakt, du vil ringe til.
  3. Tryk på phone.

Besvar et opkald

Hvis din telefon ringer, når skærmen er låst op, skal du trykke på BESVAR. Hvis din telefon ringer, når skærmen er låst, skal du stryge op for at svare.

Afvis et opkald

Hvis din telefon ringer, når skærmen er låst op, skal du trykke på AFVIS. Hvis din telefon ringer, når skærmen er låst, skal du stryge nedad for at afvise opkaldet.