HMD Pulse Pro-brugervejledning

Download

Netværkstjenester og priser

Brugen af visse funktioner og tjenester og downloading af indhold, herunder gratis elementer, kræver en netværksforbindelse. Dette kan medføre, at der overføres store mængder data, og der skal muligvis betales for dataforbruget. Du skal muligvis også abonnere på visse funktioner.

Vigtigt: Din netværksudbyder eller den tjenesteudbyder, du bruger, når du er ude at rejse, understøtter måske ikke 4G/LTE. Hvis det er tilfældet, kan du måske ikke foretage eller besvare opkald, sende eller modtage beskeder eller bruge mobildataforbindelser. Når 4G-/LTE-tjenesten ikke er tilgængelig, anbefales det, at du ændrer den højeste forbindelseshastighed fra 4G til 3G, så du kan være sikker på, at enheden fungerer optimalt. Dette gør du ved at gå til startskærmen og trykke på Indstillinger > Netværk og internet > SIM-kort og skifte Foretrukken netværkstype til 3G. Kontakt din netværksudbyder for at få flere oplysninger.
Bemærk! Brugen af Wi-Fi kan være underlagt restriktioner i nogle lande. I EU er det f.eks. kun tilladt at bruge Wi-Fi på 5150-5350 MHz indendørs, og i USA og Canada må du kun benytte Wi-Fi på 5,15-5,25 GHz indendørs. Kontakt de lokale myndigheder for at få flere oplysninger.