Brugervejledning til Nokia 2.2

Download

Batterilevetid

Få mest muligt ud af telefonen, og opnå samtidig den batterilevetid, du har brug for. Der er forskellige ting, du kan gøre for at spare på strømmen på telefonen.

Længere batterilevetid

Sådan sparer du på strømmen:

1. Oplad altid batteriet helt.
  2. Slå unødvendige lyde fra, f.eks. lyde fra tryk. Tryk på Indstillinger > Lyd > Avanceret, og vælg, hvilke lyde der skal beholdes, under Andre lyde og vibrationer.
  3. Brug hovedtelefoner med kabel i stedet for højttaleren.
  4. Indstil telefonskærmen til at slukkes efter kort tid. Tryk på Indstillinger > Skærm > Avanceret > Dvale, og vælg tidspunktet.
  5. Tryk på Indstillinger > Skærm > Lysstyrke. Du kan indstille lysstyrken ved at trække lysstyrkeskyderen. Sørg for, at Tilpasset lysstyrke er deaktiveret.
  6. Luk apps, der kører i baggrunden: Stryg startskærmtasten op, og stryg den app, du vil lukke, opad.
  7. Slå strømsparefunktionen til: Tryk på Indstillinger > Batteri > Batterisparefunktion, og vælg Til.
  8. Brug placeringstjenester selektivt: Slå placeringstjenester fra, når du ikke har brug for dem. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed og placering > Placering, og deaktiver Brug placering.
  9. Brug netværksforbindelser selektivt: Slå kun Bluetooth til, når det er nødvendigt. Brug en Wi-Fi-forbindelse til at oprette forbindelse til internettet i stedet for en mobildataforbindelse. Deaktiver søgningen efter tilgængelige trådløse netværk på telefonen. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Wi-Fi, og deaktiver Brug Wi-Fi. Hvis du lytter til musik eller bruger telefonen på anden måde og ikke vil modtage eller foretage opkald, skal du skifte til flytilstand. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Avanceret > Flytilstand. Flytilstand afbryder forbindelser til mobilnetværket og slår enhedens trådløse funktioner fra.