Brugervejledning til Nokia 2.2

Download

Beskeder

Hold dig orienteret om, hvad der sker på telefonen, ved hjælp af beskeder.

Brug underretningspanelet

Når du modtager nye underretninger som f.eks. beskeder eller ubesvarede opkald, vises der indikatorikoner på statuslinjen øverst på skærmen. Hvis du vil se flere oplysninger om underretningerne, skal du trække statuslinjen ned. Hvis du vil lukke visningen, skal du stryge op på skærmen.

Hvis du vil åbne underretningspanelet, skal du trække statuslinjen ned. Stryg op på skærmen for at lukke underretningspanelet.

Hvis du vil ændre indstillingerne for underretninger for en app, skal du trykke på Indstillinger > Apps og underretninger og derefter trykke på appens navn for at åbne indstillingerne for appen. Tryk på Underretninger. Du kan slå underretninger til eller fra for hver enkelt app.

Tip:Hvis du vil se underretningsprikker, skal du trykke på Indstillinger > Apps og underretninger > Underretninger og slå Tillad underretningsprikker til. Der vises en lille prik på appikonet, hvis du har fået en underretning, som du ikke har reageret på endnu. Tryk på og hold ikonet for at se de tilgængelige indstillinger. Du kan trykke på underretningen for at åbne den eller stryge for at afvise den.

Brug ikonerne til hurtige indstillinger

Brug ikonerne til hurtige indstillinger

Du kan aktivere funktioner ved at trykke på ikonerne til hurtige indstillinger i underretningspanelet. Hvis du vil se flere ikoner, skal du trække menuen ned.

Hvis du vil arrangere ikonerne på en ny måde, skal du trykke på mode_edit, trykke på og holde et ikon og derefter trække det til en anden placering.