Brugervejledning til Nokia 2.2

Download

Frigør plads på din telefon

Hvis din telefonhukommelse bliver fuld, skal du flytte filer til et hukommelseskort eller slette unødvendige filer.

Overfør filer til et hukommelseskort

Hvis du vil flytte fotos fra din telefonhukommelse til et hukommelseskort, skal du trykke på Filer > Billeder. Tryk på og hold det foto, du vil flytte, og tryk på more_vert > Flyt til SD-kort.

For at flytte dokumenter og filer skal du trykke på Filer > Dokumenter og andet. Tryk på keyboard_arrow_down ud for filnavnet, og tryk på Flyt til SD-kort.

Du kan fjerne unødvendige filer fra din telefon ved at trykke på Filer > Rens og vælge at fjerne for eksempel dubletter eller store filer.