Brugervejledning til Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Opret en sikkerhedskopi

Nogle gange er du nødt til at oprette en sikkerhedskopi af dine telefondata.

Opret en sikkerhedskopi

1. Vælg Menu > > Sikkerhedskopi > Ny sikkerh.kopi.
  2. Din enhed fortæller dig, at det kan tage et stykke tid at oprette en sikkerhedskopi, samt at du ikke skal slukke for telefonen, mens sikkerhedskopien oprettes. Vælg Vælg, hvis du vil oprette en sikkerhedskopi.
  3. Der åbnes en liste, hvor du kan markere de data, du vil sikkerhedskopiere. Du kan vælge dem en efter en med Markér, eller du kan vælge Valg > Vælg alle.
  4. Telefonen fortæller dig, når sikkerhedskopien er oprettet.