Brugervejledning til Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Send og modtag beskeder

Skriv og send beskeder

1. Vælg Menu > > Opret besked.
  2. Vælg Tilføj modtager for at tilføje modtageren. Du kan indtaste et telefonnummer eller tilføje en modtager fra enten Kontakter eller Distributions-lister.
  3. Skriv en besked i feltet Besked.
  4. Vælg Send.

Skriveindstillinger

Du kan vælge forskellige måder at skrive en besked på under Valg, når du befinder dig i beskedfeltet. Du kan indsætte smileys og symboler eller bruge færdige skabeloner. Du kan også tilføje billeder eller kassere beskeder og gemme dem som kladder.

Du kan også aktivere ordbogen under Valg.

Beskedindstillinger

Når du har modtaget beskeder i telefonen, skal du rulle til en besked og vælge Valg. Vælg Opkald for at ringe til afsenderen. Du kan slette samtaler og føje afsenderen til en gennemset liste. Du kan også få adgang til Beskedindstil.