Kamera – grundlæggende brug

Hvorfor gå rundt med et separat kamera, hvis din telefon har alt, hvad du skal bruge for at kunne fastholde minderne? Med telefonens kamera kan du nemt tage billeder og optage videoer.

Tag et billede

Tag skarpe og levende billeder – indfang de bedste øjeblikke i dit fotoalbum.

1. Tryk på Kamera.
  2. Tag sigte, og fokuser.
  3. Tryk på panorama_fish_eye.

Tag et selfie

Vil du gerne tage den helt rigtige selfie? Brug telefonens frontkamera til at tage en.

1. Tryk på Kamera > for at skifte til frontkameraet.
  2. Tryk på panorama_fish_eye.

Tag panoramabilleder

1. Tryk på Kamera.
  2. Tyk på > Panorama.
  3. Tryk på panorama_fish_eye, og følg instruktionerne på telefonen.

Tag billeder med en timer

Vil du gerne have tid til at være med på billedet? Prøv timeren.

1. Tryk på Kamera > .
  2. Vælg timeren, og tryk på panorama_fish_eye.

Brug Google Lens

Med Google Lens kan du f.eks. bruge kameraets søger til at identificere ting, kopiere tekst, scanne koder og søge efter lignende produkter.

1. Tryk på Kamera.
  2. Tryk på > .
  3. Peg kameraet på det, du vil identificere, og følg instruktionerne på skærmen.
Tip: Du kan bruge Google Lens med de billeder, du allerede har taget. Tryk på Billeder, tryk på billedet, og tryk på .