Brugervejledning til Nokia 4.2

Download

Nokia 4.2

Download

Mail

Du kan læse og svare på mails på telefonen, mens du er på farten.

Tilføj en mailkonto

Første gang du bruger Gmail-appen, bliver du bedt om at konfigurere din mailkonto.

1. Tryk på Gmail.
  2. Du kan vælge den adresse, der er knyttet til din Google-konto, eller trykke på Tilføj mailadresse.
  3. Når du har tilføjet alle kontiene, skal du trykke på GÅ TIL GMAIL.

Slet en mailkonto

1. Tryk på Indstillinger > Konti.
  2. Tryk på den konto, du vil slette, og tryk på FJERN KONTO.

Send mail

1. Tryk på Gmail.
  2. Tryk på create.
  3. Skriv en adresse i feltet Til, eller tryk på more_vert > Tilføj fra kontakter.
  4. Skriv meddelelsens emne og indhold.
  5. Tryk på send.

Læs og besvar mail

1. Tryk på Gmail.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil læse.
  3. Hvis du vil besvare meddelelsen, skal du trykke på reply eller trykke på more_vert > Besvar alle.

Slet mail

1. Tryk på Gmail.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil slette, og tryk på delete.
  3. Hvis du vil slette flere meddelelser, skal du trykke på cirklen med modtagerens initialer for at vælge meddelelser og trykke på delete.