Google Play

Din Android-telefon kan leve op til dens fulde potentiale på Google Play – du kan finde apps, musik, film og bøger, du kan underholde dig med.

Føj en Google-konto til din telefon

1. Tryk på Indstillinger > Konti > Tilføj konto > Google. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte, hvordan enheden skal låses.
  2. Skriv legitimationsoplysningerne til din Google-konto, og tryk på Næste, eller tryk på Opret konto for at oprette en ny konto.
  3. Følg instruktionerne på telefonen.

Download apps

Udnyt din telefons potentiale – der venter dig tusindvis af apps i Google Play Store, som kan hjælpe dig på vej med dette.1
  1. Tryk på Play Store.
  2. Tryk på søgelinjen for at se efter apps, eller vælg apps ud fra dine anbefalinger.
  3. Tryk på INSTALLER i appbeskrivelsen for at downloade og installere appen.

Du kan se dine apps ved at gå til startskærmen og stryge op fra bunden af skærmen.

Opdater apps

Opdater dine Play Store-apps for at få alle de seneste funktioner og fejlrettelser.
  1. Tryk på Play store > menu > Mine apps og spil for at se tilgængelige opdateringer.
  2. Tryk på app, der har en tilgængelig opdatering, og OPDATER.

Du kan også opdatere alle apps på én gang. Tryk på OPDATER ALLÉ i Mine apps og spil.

Fjern downloadede apps

Tryk på Play Store > menu > Mine apps og spil, vælg en app, du vil fjerne, og tryk på AFINSTALLER.

Hent musik, film eller bøger i Google Play

Med Google Play kan du få adgang til sange, film og bøger.

Tryk på Musik, Film eller Bøger for at lære mere.