Brugervejledning til Nokia 5

Download

Nokia 5

Download

Indsæt eller fjern SIM- og hukommelseskort

Indsæt SIM- og hukommelseskort

1. Åbn SIM-kortbakken og hukommelseskortbakken ved at stikke den medfølgende bakkeåbner ind i hullerne ved siden af bakkerne.
  2. Sæt nano-SIM-kortet ind i bakkens kortplads 1 med kontaktfladen nedad. Hvis du har en dobbelt SIM-variant, kan du enten indsætte et andet SIM-kort eller et hukommelseskort i kortplads 2. Hvis du har en enkelt SIM-variant, kan du kun indsætte et hukommelseskort i kortplads 2.
  3. Skub SIM- og hukommelseskortbakken ind igen.1
Bemærk: Hvis du har en dual SIM-telefon med kun én SIM-bakke, kan du ikke bruge to SIM-kort og et hukommelseskort på samme tid.

Fjern SIM- og hukommelseskort

Åbn SIM- og hukommelseskortbakkerne, fjern kortene, skub bakkerne ind i telefonen igen.