Brugervejledning til Nokia 5

Download

Nokia 5

Download

Taster og dele

Kig nærmere på tasterne og delene på din nye telefon.

Din telefon

1. Hovedkamera
  2. Lydstik
  3. Mikrofon
  4. SIM-kort
  5. MicroSD-kort
  6. Højttaler
  7. Mikrofon
  8. Opladerstik
  9. Fingeraftrykssensor/Hjem
  10. Frontkamera
  11. Høretelefon
  12. Lydstyrketaster
  13. Tænd/sluk/låsetast

Undgå at berøre antenneområdet, mens antennen er i brug. Hvis antennerne berøres, kan det have indflydelse på kvaliteten af kommunikationen, og batteriets levetid kan blive reduceret, fordi der bruges mere strøm under driften.

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske strimmelkort i nærheden af enheden i længere tid, da dette kan beskadige kortene.