Batterilevetid

Få mest muligt ud af telefonen, og opnå samtidig den batterilevetid, du har brug for. Der er forskellige ting, du kan gøre for at spare på strømmen på telefonen.

Længere batterilevetid

Sådan sparer du på strømmen:

1. Oplad effektivt: Oplad altid batteriet helt.
  2. Vælg kun de lyde, som du har brug for: Slå unødvendige lyde fra, f.eks. tastetryklyde. Tryk på Indstillinger > Lyde, og vælg, hvilke lyde der skal beholdes, under Andre lyde.
  3. Brug hovedtelefoner med kabel i stedet for højttaleren.
  4. Skift skærmindstillingerne på telefonen: Indstil telefonskærmen til at slukkes efter kort tid. Tryk på Indstillinger > Skærm > Dvale, og vælg tidspunktet.
  5. Reducer lysstyrken på skærmen: Tryk på Indstillinger > Skærm > Lysstyrke. Sørg for, at Automatisk lysstyrke ikke er markeret. Du kan indstille lysstyrken ved at trække Lysstyrke-skyderen.
  6. Luk apps, der kører i baggrunden: Tryk på check_box_outline_blank, og vælg de apps, du ikke har brug for.
  7. Brug placeringstjenester selektivt: Slå placeringstjenester fra, når du ikke har brug for dem. Tryk på Indstillinger > Placering, og skift til Deaktiver.
  8. Brug netværksforbindelser selektivt: Slå kun Bluetooth til, når det er nødvendigt. Brug en Wi-Fi-forbindelse til at oprette forbindelse til internettet i stedet for en mobildataforbindelse. Deaktiver søgningen efter tilgængelige trådløse netværk på telefonen. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og skift til Deaktiver. Hvis du lytter til musik eller bruger telefonen på anden måde og ikke vil modtage eller foretage opkald, skal du skifte til flytilstand. Tryk på Indstillinger > Mere > Flytilstand.