Beskeder

Hold dig orienteret om, hvad der sker på telefonen, ved hjælp af beskeder.

Brug underretningspanelet

Når du modtager nye beskeder som f.eks. meddelelser eller ubesvarede opkald, vises indikatorikoner på statuslinjen øverst på skærmen. Du kan få flere oplysninger om ikonerne ved at åbne underretningspanelet og se detaljerne.

Hvis du vil åbne underretningspanelet, skal du trække statuslinjen nedad. Hvis du vil lukke underretningspanelet, skal du stryge opad på skærmen.

Hvis du vil ændre indstillingerne for underretninger for en app, skal du trykke på Indstillinger > Underretninger, og derefter trykke på appens navn for at åbne indstillingerne for appen.

Brug ikonerne til hurtige indstillinger

Brug ikonerne til hurtige indstillinger

Du kan aktivere funktioner ved at trykke på ikonerne til hurtige indstillinger i underretningspanelet. Hvis du vil se flere ikoner, skal du trække menuen ned.

Hvis du vil arrangere ikonerne på en ny måde, skal du trykke på mode_edit, trykke på og holde et ikon og derefter trække det til en anden placering.