Musik

Lyt til din yndlingsmusik på telefonen – uanset hvor du er.

Afspil musik

1. Tryk på Afspil musik > menu > Musikbibliotek.
  2. Tryk på kunstneren, albummet, nummeret, genren eller afspilningslisten, som du vil afspille.

Afbryd eller fortsæt afspilningen

1. Tryk på linjen Nu afspilles nederst på skærmen for at åbne Nu afspilles.
  2. Tryk på play_arrow eller pause.
Tip: Hvis du vil afspille sange i tilfældig rækkefølge, skal du trykke på shuffle.

Opret en afspilningsliste

Organiser din sange på afspilningslister med musik, der passer til forskellige stemninger.

1. Når der afspilles en sang, skal du trykke på more_vert > Føj til afspilningsliste.
  2. Hvis du vil føje en sang til din nye afspilningsliste, skal du trykke på NY AFSPILNINGSLISTE, eller hvis du vil tilføje en sang fra en eksisterende afspilningsliste, skal du vælge afspilningslisten på listen.

Føj sange til telefonen

Hvis du har gemt musiknumre eller videoer på din computer og gerne vil have adgang til dem på din telefon, skal du bruge et USB-kabel til at synkronisere medierne mellem telefonen og computeren.

1. Tilslut telefonen til en kompatibel computer med et USB-kabel.
  2. Træk og slip dine sange og videoer til din telefon i computerens filhåndtering.