Lataa puhelin

Akkuun on ladattu jonkin verran virtaa tehtaalla, mutta se on ehkä ladattava uudelleen, ennen kuin voit käyttää puhelinta.

Lataa akku

1. Kytke laturi pistorasiaan.
  2. Kytke laturi puhelimeen. Irrota lataamisen jälkeen laturi ensin puhelimesta ja sitten pistorasiasta.

Jos akku on täysin tyhjä, voi kestää useita minuutteja, ennen kuin latauksen symboli tulee näkyviin.

Vihje: Voit käyttää USB-latausta, kun pistorasiaa ei ole käytettävissä. USB-latauksen teho vaihtelee paljon, ja latauksen alkaminen sekä laitteen käynnistyminen voivat kestää pitkään.