Lähetä viestejä

Kirjoita ja lähetä viestejä

1. Valitse Valikko > Viestit > + Uusi viesti.
  2. Kirjoita puhelinnumero tai valitse > Osoitekirja ja valitse vastaanottaja yhteystietoluettelosta.
  3. Vieritä alas ja kirjoita viesti.
  4. Valitse Lähetä. Valitse tarvittaessa SIM-kortti, jota haluat käyttää.

Voit lähettää yhden viestin merkkirajoitusta pidempiä tekstiviestejä. Rajoitusta pidemmät viestit lähetetään kahtena tai useampana viestinä. Palveluntarjoaja voi veloittaa tällaisista viesteistä niiden määrän mukaan. Merkit, joissa on aksenttimerkkejä, muut erikoismerkit ja joidenkin kielten merkit vievät tavallista enemmän tilaa, jolloin yhdessä viestissä voidaan lähettää tavallista vähemmän merkkejä.