Osoitekirja

Lisää yhteystieto

1. Valitse Valikko > Yhteystiedot > menu > Lisää uusi nimi.
  2. Valitse, minne haluat tallentaa yhteystiedon.
  3. Kirjoita nimi ja numero.
  4. Valitse menu > Tallenna yhteystieto.

Tallenna yhteystieto puhelulokista

1. Valitse Valikko > Puheluhistoria ja selaa vasemmalle kohtaan Vastaamattomat puhelut, Valitut numerot, Vastatut puhelut tai Hylätyt puhelut riippuen siitä, mistä haluat tallentaa yhteystiedon.
  2. Selaa tallennettavan numeron kohdalle, valitse menu > Lisää osoitekirjaan ja valitse, onko tämä uusi tai olemassa oleva yhteystieto.
  3. Valitse, minne haluat tallentaa yhteystiedon.
  4. Lisää yhteyshenkilön nimi, tarkista, että puhelinnumero on oikein, ja valitse menu > Tallenna yhteystieto.

Soita henkilölle

Voit soittaa henkilölle suoraan yhteystietoluettelosta.

1. Valitse Valikko > Yhteystiedot.
  2. Selaa sen henkilön kohdalle, jolle haluat soittaa.
  3. Paina .