HMD Pulse Pron käyttöopas

Download

HMD Pulse Pro

Download

Säädä äänenvoimakkuutta

Muuta äänenvoimakkuutta

Jos et kuule puhelimen soittoääntä meluisissa ympäristöissä tai puhelin soi liian kovaäänisesti, voit muuttaa äänenvoimakkuutta tarpeen mukaan puhelimen sivulla olevilla äänenvoimakkuusnäppäimillä.

Älä kytke laitetta tuotteisiin, jotka tuottavat lähtösignaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. Älä kytke ääniliittimeen jännitelähteitä. Jos kytket ääniliittimeen jonkin ulkoisen laitteen tai kuulokkeen, jota ei ole hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa, kiinnitä erityistä huomiota äänenvoimakkuuteen.

Lisää äänenvoimakkuutta

Voit lisätä kaiuttimen äänenvoimakkuutta vahvistustilan avulla.

1. Paina äänenvoimakkuuden lisäysnäppäintä, kunnes saavutat 100 %:n äänenvoimakkuustason.
  2. Ota äänen vahvistustila käyttöön painamalla äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta uudelleen. Voit käyttää äänen vahvistustilaa vain kaiuttimen kanssa.
  3. Jos haluat vähentää äänenvoimakkuutta, paina äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä.

Muuta mediatiedostojen ja sovellusten äänenvoimakkuutta

1. Paina äänenvoimakkuusnäppäintä, niin näet äänenvoimakkuustasopalkin.
  2. Napauta kohtaa more_horiz.
  3. Vedä äänenvoimakkuustasopalkeissa olevaa liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.
  4. Napauta VALMIS.

Siirrä puhelin äänettömään tilaan

1. Paina äänenvoimakkuusnäppäintä.
  2. Napauta kohtaa volume_up.
  3. Napauta vibration, jos haluat asettaa puhelimen vain värisemään, tai napauta volume_off, jos haluat asettaa puhelimen äänettömään tilaan.