HMD Pulse Pron käyttöopas

Siirry pääsisältöön
Teemme muutoksia kauppaamme. Voit jatkaa ostosten tekemistä 1. syyskuuta. Sillä välin voit ostaa HMD-puhelimia kumppaneiltamme DNA | Elisa | Gigantti | Verkkokauppa.com
Kaikki laitteet
Download

HMD Pulse Pro

Download

Valokuvat ja videot

Katsele puhelimessasi olevia valokuvia ja videoita

Napauta Valokuvat.

Jaa valokuvia ja videoita

  1. Napauta Valokuvat, napauta valokuvaa, jonka haluat jakaa, ja napauta share.
  2. Valitse, miten haluat jakaa valokuvan tai videon.

Kopioi valokuvat ja videot tietokoneeseen

Liitä puhelin tietokoneeseen yhteensopivalla USB-kaapelilla. Käytä tietokoneen tiedostonhallintaa valokuvien ja videoiden kopioimiseen tai siirtämiseen tietokoneeseen.

Oliko tästä apua?

Hyödyllisiä linkkejä

Ohjelmisto ja päivityksetTäydet tekniset tiedotYmpäristöprofiili
  • Pidä puhelimesi ajan tasalla
  • Näppäimet ja osat
  • Aseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen
  • Lataa puhelin
  • Käynnistä puhelin ja määritä asetukset
  • Käytä kosketusnäyttöä
Kamera
  • Kameran perustoiminnot
  • Valokuvat ja videot

Set Location And Language

Asia

Latin America