HMD Pulse Pron käyttöopas

Download

HMD Pulse Pro

Download

Sähköposti

Puhelimellasi voit lähettää sähköpostiviestejä liikkeellä ollessasi.

Lisää sähköpostitili

Kun käytät Gmail-sovellusta ensimmäisen kerran, sinua pyydetään määrittämään sähköpostitili.

1. Napauta Gmail.
  2. Voit valita sähköpostiosoitteen, joka on liitetty Google-tiliin, tai napauttaa kohtaa Lisää sähköpostiosoite.
  3. Kun olet lisännyt kaikki tilit, napauta kohtaa SIIRRY GMAILIIN.

Lähetä sähköpostia

1. Napauta Gmail.
  2. Napauta kohtaa create.
  3. Kirjoita sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään tai napauta kohtaa more_vert > Lisää yhteystiedoista.
  4. Kirjoita viestin aihe ja sähköpostiviesti.
  5. Napauta kohtaa send.