HMD Pulsen käyttöopas

Download

HMD Pulse

Download

Lataa puhelin

Lataa akku

1. Kytke yhteensopiva laturi pistorasiaan.
  2. Kytke kaapeli puhelimeen.

Puhelin tukee USB-C-kaapelia. Voit ladata puhelimen myös tietokoneesta USB-kaapelin avulla, mutta lataaminen voi kestää kauemmin.

Jos akku on täysin tyhjä, voi kestää useita minuutteja, ennen kuin latauksen symboli tulee näkyviin.

Laturimalli

Lataa laite HAD-010-laturin avulla. HMD Global voi hyväksyä myös muiden akku- tai laturimallien käytön tämän laitteen kanssa. Latausaika voi vaihdella laitteen kapasiteetin mukaan. Jotkin tässä käyttöoppaassa mainitut lisälaitteet, esimerkiksi laturi, kuuloke tai datakaapeli, myydään ehkä erikseen.

Jos myyntipakkauksessa ei ole laturia, lataa laite käyttämällä datakaapelia (sisältyy toimitukseen) ja USB-verkkolaitetta (myydään ehkä erikseen). Voit ladata laitteen muiden valmistajien kaapeleilla ja verkkolaitteilla, jotka ovat vähintään USB 2.0 ‑standardin mukaisia ja vastaavat maakohtaisia määräyksiä sekä kansainvälisiä ja alueellisia turvallisuusstandardeja. Muut verkkolaitteet eivät ehkä ole sovellettavien turvallisuusstandardien mukaisia, ja lataaminen tällaisilla verkkolaitteilla voi johtaa omaisuuden menettämiseen tai henkilövahinkoihin. Laitteen optimaalisen latauksen varmistamiseksi on suositeltavaa käyttää verkkolaitetta, jonka tulo on 100–240 V, 50/60 Hz, 0,35 A ja lähtö on 5,0 V, 2 A.