HMD Pulsen käyttöopas

Download

HMD Pulse

Download

Käynnistä puhelin ja määritä asetukset

Käynnistä puhelin

Kun kytket puhelimeen virran ensimmäisen kerran, puhelin opastaa sinua määrittämään verkkoyhteydet ja puhelimen asetukset.

1. Pidä virtanäppäintä painettuna.
  2. Valitse kieli ja alue.
  3. Noudata puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.

Siirrä tietoja edellisestä puhelimesta

Voit siirtää tietoja vanhasta puhelimesta uuteen puhelimeen Google-tilisi avulla.

Varmuuskopioi vanhan puhelimen tiedot Google-tilillesi vanhan puhelimen käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti.

Palauta sovellusasetukset edellisestä Android™-puhelimesta

Jos edellinen puhelimesi oli Android ja olit asettanut sen varmuuskopioimaan tiedot Google-tilillesi, voit palauttaa sovellusasetukset ja salasanat.

1. Napauta Asetukset > Salasanat ja tilit > Lisää tili > Google.
  2. Valitse, mitkä tiedot haluat palauttaa uuteen puhelimeen. Synkronointi alkaa automaattisesti silloin, kun puhelin on yhteydessä Internetiin.

Sammuta puhelin

Sammuta puhelin pitämällä virtanäppäintä ja äänenvoimakkuuden lisäysnäppäintä painettuina samaan aikaan ja valitsemalla Sammuta.
Vihje: Jos haluat sammuttaa puhelimen pitämällä virtanäppäintä painettuna, napauta Asetukset > Järjestelmä > Eleet > Paina pitkään virtapainiketta ja valitse virranhallintavalikko käytöstä.