HMD Pulsen käyttöopas

Download

HMD Pulse

Download

Suojaa puhelin sormenjäljellä

Lisää sormenjälki

1. Napauta Asetukset > Tietoturva ja tietosuoja > Laitteen lukituksen avaaminen > Lukituksen avaaminen kasvoilla ja sormenjäljellä.
  2. Valitse lukitusnäytön lukituksen poistamiseen käytettävä varamenetelmä ja noudata puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.

Poista puhelimen lukitus sormella

Aseta rekisteröity sormesi virtanäppäimelle.

Jos ilmenee sormenjälkitunnistimen virhe etkä pysty käyttämään vaihtoehtoisia sisäänkirjautumistapoja puhelimen palauttamiseksi tai nollaamiseksi, puhelin on toimitettava valtuutettuun huoltoliikkeeseen huoltoa varten. Tästä voi aiheutua lisäkuluja, ja kaikki puhelimessa olevat henkilökohtaiset tiedot voivat hävitä. Lisätietoja saat lähimmästä puhelimen asiakastuesta tai puhelimen myyjältä.