Lisää pikavalintoja

Voit lisätä sovellusten ja asetusten pikavalintoja aloitusnäyttöön.

Muokkaa Siirry-luettelon asetuksia

Aloitusnäytön vasemmassa alakulmassa on Siirry-luettelo, jossa on pikavalintoja eri sovelluksiin ja asetuksiin. Valitse itsellesi sopivimmat pikavalinnat.
  1. Valitse Valikko > Siirry aset.
  2. Valitse Tee valinnat.
  3. Selaa aloitusnäytössä kunkin sellaisen pikavalinnan kohdalle, jonka haluat lisätä Siirry-luetteloon, ja valitse Valitse.
  4. Tallenna muutokset valitsemalla Valmis > Kyllä.

Voit myös järjestää uudelleen Siirry-listan.

1. Valitse Järjestä.
  2. Selaa sen kohteen kohdalle, jota haluat siirtää, ja valitse Siirrä sekä paikka, jonne haluat siirtää sen.
  3. Tallenna muutokset valitsemalla Takaisin > Kyllä.