Profiilit

Puhelimessasi on erilaisia profiileja eri tilanteisiin. Voit muokata profiileja oman mieltymyksesi mukaan.

Muokkaa profiilit yksilöllisiksi

Käytettävissä on useita profiileita eri tilanteisiin. Puhelimessa on esimerkiksi äänetön-profiili tilanteisiin, joissa äänet eivät saa kuulua, ja ulkoilmaprofiili, jonka äänet kuuluvat voimakkaina.

Voit muokata profiileja vielä lisää.

1. Valitse Valikko > > Profiilit.
  2. Valitse profiili ja Muokkaa.

Voit määrittää jokaiselle profiilille soittoäänen, soiton voimakkuuden, viestiäänet ynnä muuta.