Radion kuuntelu

Kuuntele lempiradiokanaviasi

1. Valitse Valikko > .
  2. Voit etsiä kaikki saatavana olevat kanavat valitsemalla OK.

Voit muuttaa äänenvoimakkuutta selaamalla ylös tai alas. Voit liikkua saatavana olevien kanavien välillä Pikakelaus eteenpäin- tai Pikakelaus taaksepäin -näppäimellä. Jos haluat tallentaa kanavan, valitse Valinnat > Tallenna kanava, anna kanavalle nimi ja valitse sille sijainti. Voit vaihtaa tallennettuun kanavaan painamalla sitä vastaavaa numeronäppäintä puhelimen näppäimistöllä. Voit sulkea radion painamalla pysäytysnäppäintä.

Vihje: Voit kuunnella radiota käyttämättä kuulokkeita antennina, mutta jos liität kuulokkeet puhelimeen, radion suorituskyky paranee.