Uw telefoon opladen

Uw batterij is in de fabriek gedeeltelijk opgeladen maar u moet deze mogelijk opnieuw opladen voordat u uw telefoon kunt gebruiken.

De batterij opladen

1. Sluit de lader aan op een stopcontact.
  2. Sluit de lader aan op de telefoon. Wanneer de batterij is opgeladen, koppelt u lader los van de telefoon en vervolgens van het stopcontact.

Als de batterij volledig ontladen is, kan het enkele minuten duren voordat de batterij-indicator wordt weergegeven.

Tip: u kunt het opladen via USB gebruiken wanneer er geen stopcontact beschikbaar is. De efficiëntie van opladen via USB kan sterk variëren en het kan lang duren voordat het opladen start en het apparaat gaat werken.