Berichten verzenden

Berichten schrijven en verzenden

1. Selecteer Menu > Berichten > + Nieuw bericht.
  2. Typ een telefoonnummer of selecteer > Contacten en selecteer een ontvanger in uw contactenlijst.
  3. Blader naar beneden en schrijf uw bericht.
  4. Selecteer Verzenden. Selecteer welke simkaart u wilt gebruiken als hierom wordt gevraagd.

U kunt tekstberichten verzenden die langer zijn dan de tekenlimiet voor één bericht. Langere berichten worden verzonden als twee of meer berichten. Uw serviceprovider kan hiervoor de desbetreffende kosten in rekening brengen. Tekens met accenten, andere symbolen en sommige taalopties nemen meer ruimte in beslag, waardoor het aantal tekens dat in één bericht kan worden verzonden, wordt beperkt.