Toetsenblok

De telefoontoetsen gebruiken

• Kies Menu op het startscherm als u de apps en functies op uw telefoon wilt zien.
  • Als u naar een app of functie wilt gaan, drukt u op de bladertoets omhoog, omlaag, naar links of naar rechts. Druk op de bladertoets om de app of functie te openen.
  • Druk op om terug te gaan naar het startscherm.
  • Als u het volume van uw telefoon wilt wijzigen tijdens een gesprek of terwijl u naar de radio luistert, drukt u op de volumetoetsen.

Het toetsenblok vergrendelen

Om de toetsen te vergrendelen, drukt u op de sneltoets en selecteert u Toetsen blokk. of houd de toets * ingedrukt. Om de toetsen te ontgrendelen, drukt u op de bladertoets en selecteert u Ontgrendelen > *.

Schrijven met het toetsenblok

Druk op een toets totdat de letter wordt weergegeven.

Als u een spatie wilt invoeren, drukt u op 0.

Als u een speciaal teken of leesteken wilt invoeren, drukt u op de stertoets.

Als u tussen hoofdletters en kleine letters wilt schakelen, drukt u herhaaldelijk op #.

Houd de cijfertoets ingedrukt als u een cijfer wilt invoegen.

Als u een teken wilt verwijderen, selecteert u .