Agenda

Het type kalender selecteren

Tik op Agenda > dehaze en selecteer het type kalender dat u wilt weergeven.

Als u bent aangemeld bij een account, zoals uw Google-account, wordt uw agenda weergegeven op de telefoon.

Een gebeurtenis toevoegen

1. Tik op Agenda > add.
  2. Voeg de benodigde details toe.
  3. Als u de gebeurtenis op bepaalde dagen wilt herhalen, tikt u op Wordt niet herhaald en selecteert u hoe vaak de gebeurtenis moet worden herhaald.
  4. Als u een herinnering wilt instellen, tikt u op Melding toevoegen en stelt u de tijd in.
  5. Tik op Opslaan.
Tip: Als u een gebeurtenis wilt bewerken, tikt u op de gebeurtenis en op mode_edit en bewerkt u de details.

Een afspraak verwijderen

1. Tik op de gebeurtenis.
  2. Tik op more_vert > Delete.