Gebruikershandleiding Nokia 5310

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Contacten

Een contact toevoegen

Sla de telefoonnummers van uw vrienden op en orden deze.

1. Selecteer Menu > > Toevoegen.
  2. Schrijf de naam en voer het nummer in.
  3. Selecteer Opslaan.

Selecteer Opties > Nieuw contact toevoegen om meer contacten toe te voegen.

Een contact vanuit een oproeplogboek opslaan

1. Selecteer Menu > > Gemist, Ontvangen of Gebeld, afhankelijk van waaruit u het contact wilt opslaan.
  2. Blader naar het nummer dat u wilt opslaan, selecteer Opties > Opslaan en kies waar u het contact wilt opslaan.
  3. Voeg de naam van het contact toe, controleer het telefoonnummer en selecteer Opslaan.

Een contact bellen

U kunt een contact rechtstreeks bellen vanuit de contactenlijst.

Selecteer Menu > , blader naar het contact dat u wilt bellen en druk op de beltoets.