Gebruikershandleiding Nokia 5310

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Uw telefoon instellen en inschakelen

Minisim

Belangrijk: Dit apparaat is uitsluitend ontworpen voor gebruik met een mini-SIM-kaart. Bij gebruik van incompatibele simkaarten kan de kaart of het apparaat schade oplopen en kunnen gegevens op de kaart beschadigd raken.
Let op: schakel het apparaat uit en koppel het apparaat los van een eventuele lader of een ander apparaat als u covers wilt verwijderen. Raak de elektronische onderdelen niet aan terwijl u covers verwisselt. Bevestig altijd de covers voordat u het apparaat opbergt of gebruikt.

De SIM-kaart plaatsen

De SIM-kaart plaatsen
  1. Plaats uw nagel in de kleine sleuf aan de onderkant van de telefoon, licht de cover op en verwijder deze.
  2. Als de batterij zich in de telefoon bevindt, licht u deze eruit.
  3. Schuif de SIM-kaart in de SIM-kaartsleuf.

De tweede SIM-kaart plaatsen

De tweede SIM-kaart plaatsen

Als u een telefoon met een dubbele SIM-kaart hebt, schuift u de tweede SIM-kaart in SIM-kaartsleuf 2. Beide SIM-kaarten zijn tegelijkertijd beschikbaar wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, maar als één SIM-kaart actief is, bijvoorbeeld om een oproep te plaatsen, is de andere mogelijk niet beschikbaar.

Tip: Als u wilt weten of uw telefoon twee simkaarten kan gebruiken, raadpleegt u het etiket op de verkoopdoos. Als er 2 IMEI-codes op het etiket staan, hebt u een Dual SIM-telefoon.

De geheugenkaart gebruiken

De geheugenkaart gebruiken
  1. Als u een geheugenkaart hebt, schuift u deze in de geheugenkaartsleuf.
  2. Plaats de batterij weer terug.
  3. Plaats de cover weer terug.

Uw telefoon inschakelen

Houd ingedrukt.