Gebruikershandleiding Nokia 5310

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Muziekspeler

U kunt met de muziekspeler naar uw MP3-muziekbestanden luisteren.

Muziek beluisteren

1. Selecteer Menu > .
  2. Blader naar een track en selecteer Spelen.

Pas het volume aan met de volumetoetsen. Gebruik de toets Snel doorspoelen om snel door een nummer te gaan. Druk op de toets Terugspoelen om een nummer terug te spoelen. Druk op de toets Stoppen om het afspelen te stoppen. Selecteer Opties > Equalizer om een andere muziekstijl te kiezen.

Tip: Selecteer Opties > Gebruiken als beltoon om een nummer als beltoon in te stellen.