Wifi activeren

Het gebruik van de Wifi-verbinding is over het algemeen veel sneller en minder duur dan een mobiele internetverbinding. Als er een Wifi-verbinding en een mobiele internetverbinding beschikbaar is, gebruikt uw telefoon de Wifi-verbinding.

Wifi inschakelen

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Wifi.
  2. Stel Wifi in op Aan.
  3. Selecteer de verbinding die u wilt gebruiken.

Uw Wifi-verbinding is actief wanneer network_wifi wordt weergegeven op de statusbalk boven in het scherm.

Belangrijk: Schakel encryptie in om de beveiliging van uw Wifi-verbinding te vergroten. Het gebruik van encryptie verkleint het risico van onbevoegde toegang tot uw gegevens.

Tip: als u locaties wilt bijhouden wanneer er geen satellietsignalen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld wanneer u zich binnenshuis of tussen hoge gebouwen bevindt, schakelt u Wifi in om de nauwkeurigheid van de positiebepaling te verbeteren.