De pincode van uw simkaart wijzigen

Als uw simkaart is geleverd met standaardpincode voor de simkaart, kunt u deze wijzigen in een veiligere code. Niet alle netwerkserviceproviders ondersteunen dit.

De pincode van uw simkaart selecteren

U kunt zelf kiezen welke cijfers u wilt gebruiken voor de pincode van uw simkaart. De pincode voor de simkaart kan 4 tot 8 tekens lang zijn.

1. Tik op Instellingen > Beveiliging en locatie > Simkaartvergrendeling.
  2. Tik op Pincode voor simkaart wijzigen onder de geselecteerde simkaart.
Tip: Als u uw simkaart niet met een pincode wilt beveiligen, stelt u Simkaart vergrendelen in op Uit en voert u de huidige pincode in.