Leuke dingen doen met de camera

Zin in iets leuks? Probeer dan de verschillende animojis. Ziet u er niet op uw best uit? Gebruik dan een filter om een beautyfoto te maken.

Animojis gebruiken

Tik op Camera > .
  • Als u een animoji-foto van een vriend wilt maken, richt u de camera op zijn of haar gezicht, selecteert u een dier en tikt u op panorama_fish_eye.
  • Als u een animoji-foto van uzelf wilt maken, tikt u op , selecteert u een dier en tikt u op panorama_fish_eye.
  • Tik voor artistieke foto's op palette en kies uit de mogelijkheden.

Een beautyfoto maken

Zelfs na een lange nacht kunt u er toch op uw best uitzien. Maak een selfie met het beautyfilter.

1. Tik op Camera > .
  2. Tik op > Beauty aan en versleep de schuifregelaar naar wens.
  3. Tik op panorama_fish_eye.